Receta për gusht: rrush Pandolce me salcë me vanilje

Gatim kohë: 40 minuta
Kjo mesme
Gluten-free.
Përbërësit për 10 persona:
750 ml qumësht
250 g gjalpë
15 g rrush të thatë
150 g sheqer
150 g sheqer kallami
150 g miell orizi
100 g niseshte patate
70 g miell misri e
8 vezë
1 lugë gjelle integruar lëvore portokalli
Gjysma një pod vanilje
1 gotë e vogël e rum
1 qeskë e pluhur pjekje
Kripë
Pak gjalpë dhe oriz miell për pjekje
Përgatitja:
Beat zbutur, sheqer gjalpë dhe gjallëri portokalli, shtoni miell oriz, miell patate dhe pluhur pjekje dhe përzierje përbërësit tërësisht.
Kombinoje rrush dhe i copëtuar më parë lagur me të bardhë veze me një majë të kripë, duke përdorur një lëvizje.
Vendi brumë në një pan cake 26-28 cm, tashmë buttered dhe floured dhe piqem në ngrohje të moderuar, 150-160 ° C për 40 minuta. Dërgo tortë në pan të konsoliduar për 15 minuta, pastaj sformatelo.
Mundi me një lëvizje 8 yolks vezë mbetur me kallam sheqeri, shtoni miell misri dhe përzierje. Ndërkohë, vlim qumështin me vanilje Bean gjysmën e ndarë në 2-3 pjesë.
Holluar në një tigan të yolks me qumësht filtruar nga vanilje. Sapo flluska të rritur krem nga të nxehtit, le të ftohtë, përzierje me rum dhe shërbeu me sweetbread.
Burimi: Informoni Magazine
ليست هناك تعليقات: